Duofiets

Duofiets Fun2Go Van Raam

Duofiets Fun2Go Van Raam

4.3
Testvideo Beoordelingen (3)

Informatie

Op deze duofiets Fun2Go zit je niet achter maar naast elkaar. Dat is niet alleen gezellig, je ziet ook nog eens meer van je omgeving als je eropuit gaat. Eén van de 2 fietsers stuurt en remt, en allebei trap je. Zo ben je samen in beweging. De duofiets Fun2Go van Van Raam is getest door Scouters. 

Specificaties

Je kunt de duofiets zo instellen dat je verplicht meefietst met de bestuurder of optioneel. Op- en afstappen van de fiets gaat makkelijker door de draaiing in de zitting. Je kan de fiets ook elektrisch (met trapondersteuning) bestellen tegen een meerprijs.

Stichting Fietsmaatjes

In (bijna) het hele land zijn Stichtingen  Fietsmaatjes te vinden. Degene die wil meegaan als bijrijder kan zich aanmelden als gast. De gast kan voor ca € 3,- per rit / per dagdeel meefietsen. De partner, zoon, dochter of bekende kan zich aanmelden als vrijwilliger. Na een instructie van ca 1 uur, kan de vrijwilliger een fiets ophalen. Uiteraard mag de vrijwilliger ook met andere gasten fietsen, en mag de gast als hij / zij geen bekende vrijwilliger weet, gaan fietsen met een vrijwilliger van de stichting. Soms zijn er wachtlijsten, omdat er te weinig vrijwilligers zijn.

Te koop vanaf ongeveer € 5.500,- bij Van Raam, de Nederlandse producent.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Duofiets Fun2Go Van Raam? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tandem en duofiets

Bekijk de keuzehulp

Getest door het Scouters testteam

Duofiets Fun2Go van Van Raam

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Op deze tandem cq. duofiets Fun2Go zit je niet achter maar naast elkaar. Dat is niet alleen gezellig, je ziet ook nog eens meer van je omgeving als je eropuit gaat. Eén van de 2 fietsers stuurt en remt, en allebei trap je. Zo ben je samen in beweging. Je kan de duofiets zo instellen dat je verplicht meefietst met de bestuurder of optioneel. Op- en afstappen van de fiets gaat makkelijker door de draaiing in de zitting. Je kan de fiets ook elektrisch (met trapondersteuning) bestellen tegen een meerprijs.

Beoordeling 3.9

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Getest op 26 januari 2017 door Scouters