Tandem

Tandem Copilot van Huka

Tandem Copilot van Huka

Beoordelingen (0)

Informatie

Ben je op zoek naar een fiets waarbij de passagier de meeste beleving op de fiets heeft? De Copilot van Huka biedt dit. De passagier fietst namelijk voorop.

Specificaties

De bestuurder heeft altijd goed zicht op wat er zich afspeelt in het verkeer én op de passagier, omdat deze voorop zit. Je kunt kiezen voor een Copilot waarbij de passagier een kind is, of een model voor een volwassen passagier. 

Extra's

Er zijn diverse onderdelen en accessoires leverbaar om de ondersteuning te bieden die past bij beide fietsers. Ook is de tandem met een  elektrische ondersteuning leverbaar.

De Copilot is te koop vanaf € 3.400,- en standaard verkrijgbaar in het parel donkergrijs of wit, optioneel te bestellen in elke RAL kleur.

Deze prijs is exclusief BTW.

Bekijk de Copilot via de site van Huka.nl 

Je kunt een gratis proefrit aanvragen bij jou thuis, bij een fietsspecialist bij jou in de buurt of bij Huka in Oldenzaal, bel 0541572472 voor het maken van een afspraak.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Tandem Copilot van Huka? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tandem en duofiets

Bekijk de keuzehulp