Tandem

Tandem met lage instap Twinny Van Raam

Tandem met lage instap Twinny Van Raam

Beoordelingen (0)

Informatie

Samen fietsen kan op de tandem Twinny van de Nederlandse producent Van Raam. Handig aan deze tandem is dat die een lage instap heeft. Daarnaast is er extra ruimte tussen de voor- en achterbestuurders gemaakt op deze fiets, om nog meer ruimte bij het op- en afstappen en fietsen te hebben.

Specificaties

Je kunt zelf kiezen of je samen en tegelijk fiets of dat je onafhankelijk van elkaar fietst, zodat je niet continu hoeft te fietsen. De Twinny is een tandem met versnellingen en een handrem. De fiets is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kan de Twinny ook met elektrische trapondersteuning kopen, speciaal op maat laten maken en ook allerlei accessoires bij de fiets kopen.

De Twinny van Van Raam is te koop vanaf ongeveer € 2.200,-, exclusief btw. Je leest meer informatie op de website van Van Raam. 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Tandem met lage instap Twinny Van Raam? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling