Overige hulpmiddelen voor koelen en verwarmen

Voetenzak 106 met warme voering Free to Move

Voetenzak 106 met warme voering Free to Move

Beoordelingen (0)

Informatie

Heerlijke warme benen en voeten in deze gevoerde voetenzak, ook in je rolstoel of scootmobiel.

Specificaties

De Voetenzak 106 met warme voering van Free to Move is waterafstotend en winddicht en heeft een warme teddybont voering. Transpiratievocht verdwijnt door het ademende materiaal naar buiten. Met rits over de hele lengte en een kunstleren bodem.

Doordat de rits die in het midden over er de hele lengte van de voetenzak is geplaatst is het makkelijk in- en uit stappen. De rits is afgeschermd met een windflap zodat de koude wind niet door de rits van de voetenzak heen kan komen.

De voetenzak (beenwarmer) heeft een verlengd rugpand, een windflap over de rits, lussen en een bevestigingsband  om de voetenzak op zijn plaats te houden. De voetenzak is ook geschikt voor (elektrische) rolstoelgebruikers.

Heb je ervaring met dit hulpmiddel? Of ken je een vergelijkbaar alternatief? Laat het ons weten, dan kunnen we de informatie op deze pagina bijwerken.

Prijs vanaf € 75,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 1 december 2023 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Voetenzak 106 met warme voering Free to Move? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling