Verwarmde handschoenen

Elektrisch verwarmde handschoenen OBBOmed

Elektrisch verwarmde handschoenen OBBOmed

3.4
Testvideo Beoordelingen (2)

Informatie

Deze elektrisch verwarmde handschoenen van OBBOmed houden je handen lekker warm. Ze voelen heel zacht. Wel jammer, dat ze ontwikkeld zijn voor gebruik binnenshuis. Maar omdat je laatste twee kootjes van je vingers vrij zijn, kun je ze wel achter je computer gebruiken. De handschoenen zijn door het ervaren testteam van Scouters getest, kijk het filmpje onderaan deze pagina. 

Specificaties

Je laadt de handschoenen op via een USB-kabel. Zodra de handschoenen opgeladen zijn kun je de handschoenen losgekoppeld gebruiken. 

Je kan de OBBOmed elektrische handschoenen kopen voor ongeveer € 20,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 23 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrisch verwarmde handschoenen OBBOmed? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Getest door het Scouters testteam

Handschoenen OBBOmed

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters

Je handen worden heerlijk warm.” “Wel onhandig dat je er niet mee naar buiten kan.” Scouters testers Ed en Marcelle testten de verwarmde handschoenen van OBBOmed. Bekijk hun ervaringen in de video’s en hun volledige oordeel in de rapportages daaronder.

Beoordeling 3.4

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Marcelle Strijdhorst

Getest op 3 mei 2016 door Marcelle Strijdhorst