Personenalarmering

Binnen- en buiten alarm Spotter van SpotterGPS

Binnen- en buiten alarm Spotter van SpotterGPS

Beoordelingen (0)

Informatie

Het binnen- en buitenalarm Spotter is een eenvoudig en goedkope oplossing om te alarmeren of om te weten waar jij je bevindt in geval van nood. Het kan ook zo ingesteld worden, dat als jij verder weggaat dan je gewend bent en je buiten jouw vertrouwde zone komt, er een belletje gaat rinkelen bij iemand die voor jou zorgt.  Het werkt in heel Europa.

Specificaties

Vorm

De Spotter kan besteld worden als druppel aan een koordje om je nek, of met een ring aan je broek. Maar ook in de vorm van diverse soorten polshorloges. Die er nog leuk uitzien ook. En waterdicht zijn (dompeldicht).

Alarm

Het alarm werkt binnenshuis, maar ook buitenshuis in heel Europa. Ook gaat er een alarm als je uit de zogenoemde ‘veiligheidscirkel’ gaat. Kan handig zijn als je gemakkelijk de weg kwijtraakt. De veiligheidscirkel is eenvoudig aan te passen aan jouw wensen of mogelijkheden.

Jij kunt snel op de noodknop drukken. Er wordt dan automatisch een bel/spreek verbinding gemaakt met de gekozen contactpersonen.

Degene die jij vooraf hebt ingesteld kan ook de Spotter bellen, zo ontstaat ook een bel/spreek verbinding met jou als Spotter drager.

Opladen

De Spotter oplaadbare batterij kan met een meegeleverde USB-kabel opgeladen worden. Of je bestelt een extra laadstation.

De Spotter GPS horloges kunnen middels een magneet opgeladen worden.

 

Prijs

De Spotter kost € 99,- en € 17,95 per 3 maanden. Of € 59,- per jaar.

Het aparte laadstation kost € 17,-

De Spotter GPS horloges zijn ook € 99,-

Je sluit geen contract, betreft een prepaid voorziening. De Spotter wordt geleverd inclusief simkaart.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 14 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Binnen- en buiten alarm Spotter van SpotterGPS? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Personenalarmering

Bekijk de keuzehulp