Traplift

Stannah traplift voor rechte trap

Stannah traplift voor rechte trap

Beoordelingen (0)

Informatie

Wordt traplopen steeds moeilijker, of is het te vermoeiend, dan kan een traplift een goede oplossing zijn.

De Stannah traplift voor een rechte trap wordt niet aan de muur, maar aan de trap bevestigd. Dit betekent dat de traplift ook eenvoudig gedemonteerd kan worden en geen beschadiging aan de muur achterlaat. De zitting en armleuningen kunnen opgeklapt worden, zodat de trap ook belopen kan worden.

Ook de voetsteun kan opgeklapt worden, dit kan handmatig of elektrisch.  Er bestaat ook een optie om de zitting en de voetsteun tegelijkertijd op te klappen.

Boven aan de trap zal de stoel draaien om veilig in- en uit te kunnen stappen, ook dit kan handmatig of elektrisch uitgevoerd worden. De stoel vormt zo een barrière tussen de gebruiker en de trap.

De adviseurs van Stannah komen langs om een advies (en offerte) uit te brengen over welke traplift volgens hun het beste past bij jouw trap en welke stoel en bediening het beste is. Ook heeft Stannah gebruikte trapliften.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 14 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Stannah traplift voor rechte trap? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Traplift

Bekijk de keuzehulp