Met hulp

Raizer II van Liftup via Ato-form

Raizer II van Liftup via Ato-form

Testvideo Beoordelingen (0)

Informatie

De Raizer II van Liftup is een elektrische mobiele hefstoel waarmee je, als je gevallen bent, binnen enkele minuten weer overeind geholpen kan worden. Er is maar één persoon nodig om je te helpen weer op te staan. Door het slimme ontwerp van de Raizer II is deze normaal zo zware taak, heel makkelijk en zonder veel kracht uit te voeren.

De Raizer II is zo ontworpen dat hij eenvoudig, snel en foutloos in elkaar gezet kan worden. De poten en rugleuningen zijn identiek en zorgen samen met de geluids- en led indicatoren voor een foutloze montage. Daarnaast is het geheel eenvoudig te reinigen en te desinfecteren.

Kijk maar eens naar het filmpje, dat we in 2022 op Support maakten; een redactielid van Scouters wordt van de beursvloer getild.

Je kunt bij de Raizer II een handige opbergtas kopen en diverse andere accessoires. De Raizer II draait op een oplaadbare accu. Er bestaat ook een mechanisch bedienbare versie, zie voor details de Raizer M

De Raizer II van Liftup wordt o.a. geleverd door Ato-form. Ato-form biedt een goede begeleiding. Zij bieden een gratis vrijblijvende proefplaatsing van een week aan met een persoonlijke gebruiksinstructie.

Wil je meer weten over de Raizer II, kijk op de website van Ato-form

Specificaties

Technische specificaties

Totaal gewicht, 13 kg 

Tilvermogen, 150 kg

De Raizer II kost rond de € 6.000 ,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Raizer II van Liftup via Ato-form? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tilliften

Bekijk de keuzehulp

Getest door het Scouters testteam

Raizer II van Liftup

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters
Beoordeling 4.5

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Elly Waaijer

Getest op 17 juni 2022 door Elly Waaijer