Met hulp

Raizer M van Liftup via Ato-form

Raizer M van Liftup via Ato-form

Beoordelingen (0)

Informatie

Ben je gevallen en gebeurt je dat vaker? Met de Raizer M van Liftup is het wachten op een tweede persoon of zorgverlener voorbij. De Raizer M is een mobiele tilstoel waarmee je een gevallen persoon binnen enkele minuten weer overeind kunt helpen zonder fysieke inspanning. Met deze tilstoel ontlast je dus je rug en heb je maar één persoon nodig om iemand die gevallen is weer te helpen opstaan. 

Ontwerp 

De tilstoel is zo ontworpen dat hij eenvoudig, snel en foutloos in elkaar gezet kan worden. De poten en rugleuningen zijn namelijk identiek zodat veiligheid gewaarborgd is.  Ook is de stoel eenvoudig te reinigen en te desinfecteren.  

Langer mobiel, zelfstandig en onafhankelijk 

Omdat er bij de Raizer M geen stroom of accu aan te pas komt is hij altijd en overal te gebruiken. Zo kun je met de eenvoudige handzwengel je partner comfortabel en liefdevol weer omhoog draaien. En blijf je samen langer mobiel, zelfstandig en onafhankelijk. 

Meer Informatie 

Op de website van  Ato-form vind je  handige accessoires om dit product nog beter bij je behoefte te laten aansluiten. Ato-form biedt een gratis proefplaatsing aan voor een week. Daar krijg je ook een persoonlijke instructie bij, zodat je goed weet hoe deze tilstoel werkt. 

De Raizer bestaat ook in elektrische uitvoering ondersteund door een oplaadbare accu. Kijk voor die uitvoering bij de Raizer II

Specificaties

Technische specificaties   

Leeg gewicht zitting, 7,2 kg 

Poten en rugleuningen, 5,2 kg 

Totaal, 12,4 kg 

Tilvermogen, 150 kg  

De Raizer M kost rond de € 3.000,-.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Raizer M van Liftup via Ato-form? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Tilliften

Bekijk de keuzehulp