Traplift

Stannah traplift met bocht

Stannah traplift met bocht

Beoordelingen (0)

Informatie

Wordt traplopen steeds moeilijker, of is het te vermoeiend, dan kan een traplift een goede oplossing zijn.

De Stannah traplift voor een trap met bocht(en) wordt aan de muur bevestigd en loopt op een dunne, dubbele rail. De bovenste rail kan tevens als vervangende trapleuning gebruikt worden. Standaard is de rail parelgrijs, maar hij kan optioneel in 5 andere kleuren geleverd worden. Ook voor een spil- of wenteltrap heeft Stannah een traplift.

De zitting en armleuningen kunnen eenvoudig opgeklapt worden, zodat de trap ook belopen kan worden. Ook de voetsteun kan opgeklapt worden, dit kan handmatig of automatisch. Er bestaat ook een optie om de zitting en voetsteun tegelijkertijd op te klappen.

Voor trappen met een of meer bochten wordt de rails op maat gemaakt, in dat geval kan eventueel alleen de stoel en motor tweedehands aangeschaft worden. Boven aan de trap zal de stoel draaien om veilig in- en uit te kunnen stappen, ook dit kan handmatig of elektrisch uitgevoerd worden. De stoel vormt zo een barrière tussen de gebruiker en de trap. 

De adviseurs van Stannah komen langs om een advies (en offerte) uit te brengen over welke traplift volgens hun het beste past bij jouw trap en welke stoel en bediening het beste is. Ook heeft Stannah gebruikte trapliften.

 

 

Specificaties

De voetensteun kan bij het op- of afstappen 135 kg dragen, dit is tevens de maximale belasting van de traplift. 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 februari 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Stannah traplift met bocht? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Traplift

Bekijk de keuzehulp