Antislip

Antislip sokken Sweakers van OCKYZ

Antislip sokken Sweakers van OCKYZ

Beoordelingen (0)

Informatie

Antislip sokken Sweakers van OCKYZ

De Sweakers antislip sokken zijn oorspronkelijk ontwikkeld om te voorkomen dat kinderen uitglijden in het zwembad.  Zeker als je op vakantie gaat en niet altijd kunt vertrouwen op je eigen antislipvloer, of als de antislipvloer nog even op zich laat wachten, of als jouw risico op vallen gewoon van tijdelijke aard is, dan kunnen de Sweakers een extra veiligheid bieden om vallen in de douche te voorkomen.

Let wel op de Sweakers zitten behoorlijk strak, dus je moet wel een redelijk normale kracht in je handen hebben om de antislip sokken aan te trekken. Of iemand anders moet het voor je doen.

 

Specificaties

De sokken bestaan in alle maten voor kinderen en volwassenen en zijn natuurlijk ook prima te gebruiken om uitglijden tijdens het douchen te voorkomen.
De Sweakers zijn standaard uitgevoerd met open tenen, dat bevordert de balans tijdens het lopen. Ze zijn gemaakt van een antibacterieel materiaal.
De Sweakers antislip sokken bestaan in diverse leuke kleuren en design.

Je koopt ze vanaf € 13,- tot € 23,- (afhankelijk van dessin) direct bij OCKYZ of bij Bol.com

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 30 november 2023 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Antislip sokken Sweakers van OCKYZ? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling