Keuzehulp aangepast tuinieren

Keuzehulp aangepast tuinieren

Keuzehulp aangepast tuinieren

We kregen super goede tips over aangepast tuinieren binnen, fijn, zo maken we elkaar sterker. Met die tips hebben wij inmiddels de Keuzehulp Aangepast tuinieren afgerond en staan er diverse hulpmiddelen op de Scouters site om gewoon te blijven tuinieren ook al gaat dat wat lastiger omdat je ouder wordt of een beperking hebt.

In de Keuzehulp vind je tabellen met divers tuingereedschap, waarin je met één oogopslag de verschillen op een rijtje ziet staan inclusief actuele prijzen.

En inmiddels stond er in het Ergotherapie Magazine een artikel van ons over aangepast tuinieren, kortom wij werkten gewoon de zomer door. Ook lekker in de tuin.

Tip; kinder tuingereedschap

Een tip die eruit sprong, kijk eens bij tuingereedschap voor kinderen, daar zitten vaak hele handige scheppen, harken, etc. Die qua vormgeving vaak handig zijn om te gebruiken vanuit een rolstoel of andere zittende positie. En een voordeel; vaak lichter dan ander tuingereedschap. En niet duur!

De redactie van Scouters hoopt, dat je met deze Keuzehulp inspiratie krijgt om aan een mooi tuinplan te werken voor 2025, want ja het tuinseizoen is al een beetje voorbij.

Ga naar de Keuzehulp aangepast tuinieren

Of lees het artikel, dat verscheen in het Ergotherapie Magazine over aangepast tuinieren.