Nog meer nieuws over Keuzehulpen

Nog meer nieuws over Keuzehulpen

Nog meer nieuws over Keuzehulpen

De Keuzehulp over elektrische handbikes voor handbewogen rolstoelen is een van de meest bezochte pagina’s op de Scouters website. Ook de hoeveelheid reviews bij diverse handbikes laat zien dat dit hulpmiddel steeds meer in de belangstelling staat. Voor Scouters is het dus belangrijk om de informatie in deze Keuzehulp weer eens goed onder de loep te nemen.

 

Wil je ons daarmee helpen? Bekijk de huidige Keuzehulp Elektrische-handbike-rolstoel-beste-aankoppelbikes-jou kritisch en laat ons weten of je suggesties hebt ter verbetering.
Heb jij ervaring met een elektrische handbike die nog niet op Scouters staat, laat het ons weten. En tips over het aanvragen van handbikes zijn natuurlijk ook welkom. Mail jouw ervaring en ideeën naar de redactie van Scouters

 

 

 

 

Keuzehulp over hulpmiddelen voor drinken: er is meer dan een rietje!

Ook zijn we gestart met de ontwikkeling van weer een nieuwe Keuzehulp. Dit keer over drinkbekers, speciale rietjes en gewoon alles wat te maken heeft met zelf kunnen drinken. Erg belangrijk natuurlijk, met die warme dagen.

Samen met derdejaars studenten ergotherapie en gezondheidszorg technologie van de Hogeschool van Rotterdam en een aantal van onze testers, hebben we de afgelopen weken een aantal drinkbekers en eethulpen getest in een online Testival. Helaas konden we het in verband met het Corona virus niet live organiseren, maar toch hebben we op afstand bruikbare ervaringen opgedaan met diverse drinkhulpmiddelen. De studenten hebben ook een onderzoek voor ons gedaan naar de vormgeving en informatievoorziening van de huidige Keuzehulpen en een eerste ontwerp gemaakt voor een Keuzehulp voor drinkhulpmiddelen. Daarmee gaat de redactie nu aan de slag. Maar extra input is altijd welkom, dus heb jij een mooie oplossing bedacht / gescout om makkelijk te kunnen drinken, ondanks een beperking, laat het ons weten en we delen jouw ervaring in de toekomstige Keuzehulp. Ook die informatie kan weer naar de redactie van Scouters.