Scouters vaste column in Dwarslaesie Magazine en Support Magazine

Scouters vaste column in Dwarslaesie Magazine en Support Magazine

Scouters vaste column in Dwarslaesie Magazine en Support Magazine

Je vindt Scouters niet alleen op beurzen, onze eigen website en social media. Tegenwoordig  zijn we ook te vinden in een vaste rubriek / column in het Dwarslaesie Magazine en Support Magazine. Wij zijn trots, dat deze organisaties ons uitnodigden om hun leden te informeren over het gebruik van de ZelfredzaamheidsRadar en het testen van hulpmiddelen.

In het Dwarslaesie Magazine van deze maand (september 2024) staat op pagina 20 en 21 een uitgebreid artikel over de ZelfredzaamheidsRadar. Leden van Dwarslaesie Organisatie Nederland . krijgen het blad gratis. Er volgen er nog meer want de ZelfredzaamheidsRadar heeft natuurlijk verschillende domeinen. 

In de nieuwe column "Gescouterd" in Support Magazine (3-24 op blz 44) verslag van de test van Evelien van het wisselligssysteem Levabo Turn All. In deze rubriek volgen meer testen uitgevoerd door verschillende ervaringsdeskundigen uit het Scouters Test Team. Op dit magazine kun je je abonneren en ook losse nummers bestellen, meer info hierover vind je op Support Magazine

Download hier beide artikelen:

Support Magazine juli 2024

Dwarslaesie Magazine september 2024