Vernieuwde Keuzehulp Elektrische aankoppelbikes voor rolstoelen

Vernieuwde Keuzehulp Elektrische aankoppelbikes voor rolstoelen

Vernieuwde Keuzehulp Elektrische aankoppelbikes voor rolstoelen

 

Ben je op zoek naar elektrische ondersteuning voor je handbewogen rolstoel waar je lekker vaart mee kan maken? Dan is een volledig elektrische aankoppelbike misschien iets voor jou.. Als je die aan je rolstoel koppelt hoef je zelf niet aan de wielen te draaien om vooruit te komen.

Voorheen gebruikten we ook wel voor de aankoppelbikes de naam Handbike, dat was verwarrend. Vanaf nu gebruiken we de naam Handbike alleen nog voor de bikes waar je al of niet elektrisch ondersteund zelf met je handen de beweging in- en voortzet.

Welke elektrische aankoppelbikes zijn er op de markt en welke past bij jou? Samen met Jacqueline Leenders van Ergotherapie Nederland zetten we de opties voor jou op een rij in deze onafhankelijke vernieuwde Keuzehulp.

Wat vind je in de vernieuwde Keuzehulp?

Je vindt in de Keuzehulp een aantal meest essentiële functies, zoals gewicht, maximale gebruikersgewicht, snelheid, actieradius en prijs.

Vanuit de Keuzehulp elektrische handbikes klik je via het plaatje makkelijk door naar de bijbehorende webpagina. Daar vind je meer informatie, met de mogelijkheid om door te koppelen naar de fabrikant of importeur.

Deel jouw ervaringen

Staat jouw aankoppelbike in de tabel, klik dan op de foto ervan en zet daarna jouw ervaring erbij. Op die manier help jij weer anderen die op zoek zijn naar de best passende bike.

Mis je jouw bike in de tabel, mail jouw merk dan naar de redactie van Scouters. Dan voegen we die ook toe. Zo blijven we de overzichten compleet maken.

Onderaan de Keuzehulp vind je ook een recent in het Ergotherapie Magazine gepubliceerd artikel over de Keuzehulp.

Veel lees- en rijplezier!

Keuzehulp pijl

Keuzehulp

Elektrische aankoppelbike

Ben je op zoek naar elektrische ondersteuning voor je handbewogen rolstoel waar je lekker vaart mee kan maken? Een elektrische aankoppelbike is misschien iets voor jou: een aankoppelstuk dat je op en aan je rolstoel koppelt en waarmee je volledig elektrisch aangedreven op pad kunt. Welke elektrische aankoppelbikes zijn op de markt en welke past bij jou? We scoutten de opties voor je op een rij in de onafhankelijke keuzehulp.
Bekijk keuzehulp