Wat gebeurde er zoal deze zomer? - 7 nieuwe filmpjes op Scouters

Wat gebeurde er zoal deze zomer? - 7 nieuwe filmpjes op Scouters

Wat gebeurde er deze zomer?

Beste Scouters community, we hopen dat jullie allemaal een fijne ontspannen zomer hadden, op vakantie, of gewoon lekker thuis en in de buurt. En sommigen bleven ook hard werken, zo ook ons film team. Op de VeineDAGEN 2024 maakten we veel filmpjes van nieuwe innovatieve hulpmiddelen, je zag er al diverse langskomen. Het editen en ondertitelen is een hele klus, kwam er ook nog bij, dat onze filmer Eric uit de bocht ging met zijn aankoppel bakfiets en een aantal ribben brak, dus even oponthoud in het film team.

Maar al tijdens de revalidatie pakte hij de draad weer op, waarna Rainer met de ondertiteling door kon. En Ria en Karina ze bij moesten poten om de omschrijvingen van alle hulpmiddelen op de site te zetten. Heb jij een van deze producten zelf getest, of wellicht in gebruik, zet jouw ervaring er zo snel mogelijk bij. Zo helpen we elkaar in deze mooie Scouters community. We zijn hard bezig ook de laatste filmpjes af te ronden, dus houd ons in de gaten in de rubriek "Nieuws" of wordt lid van het Scouters YouTube kanaal

En zag je het al, de VeineDAGEN 2025 staan alweer gepland, zet ze in je agenda. 20, 21 en 22 maart 2025 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het Scouters team is ook zeker weer aanwezig, naast goede inhoud en nieuwe hulpmiddelen scouten, gewoon ook heel gezellig! 

Bekijk de volgende producten + filmpjes gescout op de VeineDAGEN 2024

Communiceren (oog- en touchbesturing) met de Grid Pad 13 van KMD

Elektrische rolstoel New Live Magix II

Opsta lift EAGLE

Driewielfiets EasyLegs Pro van BerkeBike

Star Sentinel pompje voor anti decubitus kussen

Modulaire rolstoel opbouw van Ortho Innovatief

Stoere aankoppel quad via EWTS