Steunkousen

Steunkousen aan- en uittrekhulp DressBuddy van Eritek

Steunkousen aan- en uittrekhulp DressBuddy van Eritek

3.2
Beoordelingen (6)

Informatie

De DressBuddy wordt aanbevolen door meerdere scouters. Deze steunkousen aantrek- en uittrekhulp kan je kopen in verschillende lengtes en maten. Je kunt deDressBudy als pakket kopen:, inclusief  antislipmat en slipvoet. Andere opties zijn ook mogelijk, kijk daarvoor op de website van de fabrikant. Je hebt volgens een van de scouters “wel heel veel kracht nodig om de kousen omhoog te trekken of naar beneden te duwen.” Als je handig bent lukt het ook om met een DressBudy een steunpanty aan te trekken. Maar ook hier is het verstandig het eerst een keer te proberen. Dat kan bij een thuiszorgwinkel of bij de leverancier van de steunkousen. De DressBuddy als pakket kost ongeveer.
De DressBuddy is volgens een scouter “niet geschikt voor mensen met nek- en/of schouderklachten of een nekhernia (RSI).” 

Specificaties

Verkrijgbaar in verschillende lengtes en maten

De DressBuddy als pakket kost ongeveer € 190,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 22 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Steunkousen aan- en uittrekhulp DressBuddy van Eritek? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling