Pillendoos

Anabox pillendoos 1 dag

Anabox pillendoos 1 dag

Beoordelingen (0)

Informatie

Met een pillendoosje kun je gemakkelijk je medicijnen bewaren, organiseren en meenemen. Medicijndozen met weekindeling bevatten vakjes voor een week. Vaak hebben deze dan ook nog enkele vakken per dag voor de verschillende dagdelen. Medicijndoosjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en maten. Er zijn compacte doosjes die handig zijn om mee te nemen. Ook zijn er doosjes met splijter of tabletuitdrukker. Ten slotte zijn er pillendoosjes met alarm, zodat je niet vergeet je pil in te nemen.

Specificaties

De Anabox pillendoos 1 dag is een compact en klein pillendoosje voor één dag en is onderverdeeld in 5 vakjes met daarop de vermelding ochtend, middag, avond, nacht en naar behoefte. Deze Anabox dagbox bestaat uit 5 vakjes zodat je in één opslag kunt zien wanneer je de medicijnen moet innemen. Dit pillendoosje is geschikt voor mensen die niet al te veel verschillende pillen per dag moeten innemen. Het doosje kan gewassen worden in de vaatvasser. Je sluit de doos af met een schuifklep. Makkelijk om mee te nemen. Voorzien van Nederlandstalige en Franstalige tekst. De kleuren zijn variabel, het is dus niet mogelijk om zelf een kleur te kiezen.

Er is ook een compacte variant met 4 vakjes

Deze dagdoos is te koop vanaf ongeveer € 5,- per stuk plus verzendkosten

De compacte variant kost ongeveer € 10,- per 3 stuks plus verzendkosten

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 april 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Anabox pillendoos 1 dag? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Pillen innemen

Bekijk de keuzehulp