Herinnerhulp

Beweeg sensor - Sense en Sound

Beweeg sensor - Sense en Sound - met audio boodschap

Beoordelingen (0)

Informatie

Beweeg sensor Sense en Sound met je eigen boodschap

Vergeet je weleens je sleutels als je weggaat?  Of twijfel je dan weleens of je het gas wel uit hebt gedaan? Dan kan een beweeg sensor, die je een ingesproken boodschap laat horen als je langsloopt handig zijn. Je kunt de boodschap zelf uploaden, dus dan praat je eigenlijk tegen jezelf.

Specificaties

Hoe werkt de Sense en Sound?

Download je eigen spraak, muziek of geluidseffecten. De PIR-beweeg sensoren hebben een unieke downloadfunctie voor MP3-bestanden. U kunt vervolgens eenvoudig uw MP3-geluidsbestanden rechtstreeks overbrengen naar het interne geheugen van de Sense and Sound. Dit gebeurt via de USB-aansluiting. Uw MP3-bestand wordt automatisch afgespeeld nadat de PIR-sensor wordt geactiveerd. Makkelijk te gebruiken, en bovendien zijn stapsgewijze instructies inbegrepen.

De sense and sound heeft GEEN microfoon, dus het is niet mogelijk om er rechtstreeks een spraakbericht in op te nemen. U moet de USB-aansluiting gebruiken om uw eigen mp3-bestanden van uw computer te downloaden.

De herinnerhulp kost rond de € 48,- en is online te koop bij de Dementiewinkel. 

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 20 juni 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Beweeg sensor - Sense en Sound? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling