Aankoppelbike

Aankoppelbike Empulse StreetJet van Sunrise Medical

Aankoppelbike Empulse StreetJet van Sunrise Medical

Testvideo Beoordelingen (0)

Informatie

Een prototype van de StreetJet aankoppelbike van Sunrise Medical werd door het Scouters team gespot op Support 2022. Najaar 2022 komt deze op de markt. Onderaan dit bericht vind je een eerste indruk van deze aankoppelbike in een interview van onze scouter Nico op de Support beurs.

Weinig kracht nodig voor aan- en afkoppelen

De StreetJet is geschikt voor actieve rolstoelgebruikers die er verder op uit willen met hun handbogen rolstoel. Opvallend aan de StreetJet is, dat je echt heel weinig kracht nodig hebt om de StreetJet aan- en af te koppelen en te bedienen. Heb je een beperkte hand- en buikspierfunctie en je bent in voor een aankoppelbike, is het zeker de moeite waard om de StreetJet uit te proberen.

Specificaties

Twee uitvoeringen

De StreetJet is verkrijgbaar met een 12” en 16” voorwiel. De cruise control en de luchtbanden geven je extra comfort tijdens het rijden, zeker op langere afstanden.

12” Voorwiel

  • Kortere wielbasis
  • Kleinere draaicirkel
  • Geschikt voor stedelijke omgeving en landweggetjes
  • Compact mee te nemen

16” Voorwiel

  • Zeer hoog rijcomfort
  • Geschikt voor ruig terrein en ‘outdoor’ avonturen

Creëer je eigen StreetJet

Je kunt kiezen ut diverse kleuropties en ook de snelheid kun je individueel instellen.

De StreetJet is geschikt tot een lichaamsgewicht van 120 kg, rijd max. 15 km per uur, weegt 12,9 kg exclusief de accu. De accu is er gemakkelijk uit te halen en weegt 2,9 kg. Actieradius is 50 km. De StreetJet kan een helling nemen van  max. 11%.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 12 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Aankoppelbike Empulse StreetJet van Sunrise Medical? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Elektrische aankoppelbike

Bekijk de keuzehulp

Getest door het Scouters testteam

Aankoppelbike Empulse StreetJet van Sunrise Medical

Het ervaren en enthousiaste Scouters testteam neemt regelmatig de proef op de som. Hoe bevalt een hulpmiddel, wat vinden de testers van het design, gebruiksgemak, de kwaliteit en de prijs? Bekijk de testvideo bij dit product.

De beoordeling van Scouters
Beoordeling 4.4

Design

Gebruiksgemak

Kwaliteit

Prijs

Nico Knibbe

Getest op 18 juni 2022 door Nico Knibbe