Aankoppelbike

Elektrische aankoppelbike Batec Electric 2 van Mobility Products

Elektrische aankoppelbike Batec Electric 2 van Mobility Products

4.9
Beoordelingen (2)

Informatie

De aankoppelbike Batec Electric 2 van Mobility Products is een elektrische aankoppelbike die je kunt koppelen aan je handbewogen rolstoel. Handig als je wel wilt fietsen, maar daar zelf geen kracht voor hebt.  

 

Specificaties

Op een volle accu ga je 50 km vooruit. Je kunt er standaard 25 km per uur mee. De Batic Electric is verkrijgbaar in 2 kleuren: grijs en rood.

Met de gashendel bepaal je zelf de snelheid. Ook kun je de handbike zelf aan- en afkoppelen. Er is ook een speciale versie van de Batec Electric beschikbaar, ontwikkeld voor mensen die met hun handen lastiger de rem en het gas kunnen bedienen. Met deze TETRA versie bedien je rem en gas door het stuur naar voor- en achter te bewegen.

Ook is de Batec Electric 2 leverbaar voor eenhandige bediening. En er is een Batec Electric 2 Mini, heel compact en door het opvouwbare stuur, makkelijker mee te nemen in de auto.

De aankoppelbikes kunnen op nagenoeg alle opvouwbare en vastframe rolstoelen worden gemonteerd.

Je kunt er ook extra accessoires bij aanschaffen, zoals de Batec Excursion (grote afneembare tas aan voorzijde), de Batec Picnic (afneembare mand), de Batec Porta (afneembare bagagedrager) en de Batec Bossa (rugzak).

Wil je liever zelf ook nog fietsen met elektrische ondersteuning? Dan past de Batec Hybride misschien beter bij je.

 

De aankoppelbike is verkrijgbaar vanaf € 6.130,-

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 21 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Elektrische aankoppelbike Batec Electric 2 van Mobility Products? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Elektrische ondersteuning en rolstoelaandrijving

Bekijk de keuzehulp