Overige hulpmiddelen voor veiligheid

Beweeg sensoren eLsa van New Caresolutions

Beweeg sensoren eLsa van New Caresolutions

Beoordelingen (0)

Informatie

Beweegsensoren eLsa van New Caresolutions maken het mogelijk dat op afstand gezien kan worden of er een afwijking is van je gewone levenspatroon. Bijvoorbeeld, als je te lang op het toilet blijft, in de badkamer, of als je in de ochtend niet uit bed stapt en ga zo maar door. Het systeem wordt ook wel leefstijlmonitoring genoemd. Dat kan handig zijn als je vaak valt of als je door bijvoorbeeld dementie niet altijd meer alles overziet.

 

 

Specificaties

Alarmering

Als jij afwijkt van je reguliere activiteiten ontvangt degene die voor jou zorgt een boodschap. Dat kan bijvoorbeeld ook zijn als je minder vaak de koelkastdeur opent, of niet je dagelijkse uitstapje naar buiten maakt.

Valalarm

Het systeem kan ook als je dat wilt, zien als je valt en dan een boodschap sturen aan degene(n) die dat moeten ontvangen om jou te helpen. Boodschappen worden ontvangen op de smart phone van degene die jij toestaat dat er informatie over jou verstuurd wordt. Dat kan zijn van een bekende of van een zorgorganisatie.

Voor meer informatie of een offerte op maat kun je terecht bij New Caresolutions, of kijk naar de uitleg over het systeem naar het filmpje.

Waar te koop?

Laatst gewijzigd op 19 juli 2024 door Scouters

Deel je ervaring

Ben jij bekend met Beweeg sensoren eLsa van New Caresolutions? Door jouw beoordeling te delen, help je andere leden van de Scouters community bij het maken van een weloverwogen beslissing. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Schrijf een beoordeling

Keuzehulp

Personenalarmering

Bekijk de keuzehulp