Nieuw! Keuzehulp handbewogen sportrolstoelen

Nieuw! Keuzehulp handbewogen sportrolstoelen

Nieuw! Keuzehulp handbewogen sportrolstoelen

Heb jij ook weer zo’n zin om naar buiten te gaan en meer te bewegen?  Op Scouters kunnen we dat zien, het aantal bezoekers van de Keuzehulp voor elektrische aankoppelbikes en de Keuzehulp voor Loopfietsen schiet omhoog. En daarom zijn we ook echt super blij, dat we nu onze nieuwe Keuzehulp kunnen introduceren over handbewogen sportrolstoelen.

Vorig jaar deden we een oproep onder ergotherapeuten welke experts voor, maar natuurlijk ook samen met Scouters, nieuwe Keuzehulpen wilden ontwikkelen. Daarop reageerde o.a. ergotherapeut Allard Gerretsen enthousiast, dat hij als gastschrijver voor Scouters wel een Keuzehulp over sportrolstoelen wilde maken. We besloten al snel, dat er zoveel verschillende sportrolstoelen zijn, dat we ons nu beperken tot handbewogen sportrolstoelen. Samen met Allard en een aantal leden van het Scouters vrijwilligers team hebben we keihard gewerkt om deze nieuwe Keuzehulp handbewogen sportrolstoelen voor elkaar te krijgen.

Inhoud Keuzehulp Handbewogen sportrolstoelen

In de Keuzehulp vind je een korte beschrijving van de sporten, die je in een handbewogen sportrolstoel kunt uitoefenen. En dat zijn veel meer sporten dan je zo denkt. Je vindt doorverwijzingen naar handige websites waar je over die sporten nog meer kunt lezen, filmpjes bekijken of een plek bij jou in de buurt vindt waar je een keer een proefles aanvraagt of gewoon direct enthousiast begint met sporten.

Onder elke sport zie je direct een aantal sportrolstoelen staan die geschikt zijn voor de genoemde sport. Van daaruit klik je door naar de desbetreffende sportrolstoel en producenten of leveranciers.

Natuurlijk vind je ook informatie over prijzen en mogelijkheden voor financiering van sportrolstoelen.

Plaats jouw review

Ben jij al een rolstoelsporter, deel dan jouw ervaring met de jou bekende sportrolstoel en mogelijk bedrijven die jou hebben geholpen jouw sportstoel op maat te maken. Ontbreekt jouw stoel, laat het ons weten, dan plaatsen wie de er nog bij. En heb je een mooie actiefoto van jezelf in een sportrolstoel en je wilt die delen op Scouters, stuur deze dan naar redactie@scouters.nl en we plaatsen jouw persoonlijke bericht. 

Nieuwsgierig? Of gelijk een review plaatsen, ga via de link onderaan deze pagina naar de Keuzehulp handbewogen sportrolstoelen.

Artikel Ergotherapie Magazine

Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we in aansluiting op de Keuzehulp sportrolstoelen ook een artikel gepubliceerd in het ET Magazine, klik op het artikel en je kunt het document als een PDF downloaden.

Op naar het sportveld en we hopen ook snel weer in de sportzaal!

 
Keuzehulp pijl

Keuzehulp

Handbewogen sportrolstoelen

Met de Keuzehulp handbewogen sportrolstoelen maken we je wegwijs in de verschillende rolstoelsporten die je kunt beoefenen, hoe je erachter komt welke sport bij jou past en hoe je aan een geschikte handbewogen sportrolstoel komt.
Bekijk keuzehulp