Huishouden

Je wil je huishouden graag zelf kunnen doen, maar wat als je een blessure of handicap hebt? Er zijn allerlei praktische en innovatieve hulpmiddelen waarmee je toch kan boodschappen doen, koken, afwassen, schoonmaken, wassen en strijken.

Huishouden

Beter afwassen, koken, schoonmaken, wassen en strijken

Hoe kook je toch een lekkere maaltijd als je maar één hand kan gebruiken? Waarmee kan je je was netjes strijken en opvouwen, ook als je weinig kracht in je armen hebt? En werkt de robotstofzuiger wel goed of kan je toch beter huishoudelijke hulp inschakelen? Hoe dien je je eten gemakkelijk op?

We speurden voor jou de beste oplossingen en hulpmiddelen op om nog beter boodschappen te kunnen doen, te koken, af te wassen, schoon te maken en te wassen en strijken. Bekijk ze allemaal en laat jouw ervaring weten!

Hulpmiddelen bij het huishouden

Wist je dat er speciaal bestek, drinkbekers en pannen zijn met extra grip? En dat er heel handige afwasborstels zijn om met één hand af te wassen? Of dat er ook dweilrobots zijn? Superhandig!

Bekijk alle praktische oplossingen en innovatieve hulpmiddelen voor jouw huishouden. Kijk voor specifieke oplossingen voor eten en drinken op de pagina Ik wil beter eten en drinken.

Gerelateerde hulpmiddelen