Mobiliteit

Hoe zorg je dat je veilig ergens komt? Hoe sta je beter op? Ook na een val. Hoe loop je beter? Welke rollator is het beste en zijn die er ook in hippe designs? Waar moet je op letten bij het kopen van een rolstoel en welke andere loophulpmiddelen zijn er nog meer? We speurden voor jou de beste oplossingen en hulpmiddelen op om nog beter en veiliger in beweging te blijven en gewoon te kunnen gaan waar jij naar toe wilt. Bekijk ze allemaal! We hebben ze voor je ingedeeld per soort hulpmiddel en / of aktiviteit. En natuurlijk vind je naast de hulpmiddelen ook nog een aantal handige tips.

Mobiliteit

Veilig en beter opstaan, lopen, traplopen, rollen en hoe doe ik dat in het openbaar vervoer

Hoe zorg je dat je veilig ergens komt? Hoe sta je beter op? Ook na een val. Hoe loop je beter? Welke rollator is het beste en zijn die er ook in hippe designs? Waar moet je op letten bij het kopen van een rolstoel en welke andere loophulpmiddelen zijn er nog meer? We speurden voor jou de beste oplossingen en hulpmiddelen op om nog beter en veiliger in beweging te blijven en gewoon kunnen gaan waar jij naar toe wilt. Bekijk ze allemaal! We hebben ze voor je ingedeeld per soort hulpmiddel en / of aktiviteit. En natuurlijk vind je naast de hulpmiddelen ook nog een aantal handige tips.

 

Tip: Schuur je schoenen voor meer grip!

Schuur de zool van je nieuwe schoenen altijd even, voor meer grip met je zool. Zo verklein je de kans op uitglijden. Fijn!